logo

DEERCODE
Zie je door toenemende digitalisering het bos door de bomen niet meer?

Ben je opzoek naar iemand die jouw organisatie kan vooruit helpen met een digitale oplossing?
Kortom heb je ook nood aan een gewei?

Stop dan even met rondsnuffelen en lees hieronder hoe wij jouw organisatie op een beter spoor kunnen zetten.

DEERCODE
signature

Expertise

Onze roedel bestaat uit medewerkers die reeds jaren ervaring hebben binnen de software- en financiële sector. Aan de hand van eigen expertise en een veelvoudig inzetbaar team kunnen wij u ondersteunen vanuit iedere invalshoek.

 • c

  Webapplicaties

  Een webapplicatie is een applicatie die bereikbaar is via je browser. DEERCODE heeft expertise in het bouwen van webapplicaties op maat. Zo'n webapplicatie kan in synchronisatie staan met een andere softwarepakket, maar is geen must.

  Zonder dat je het merkt gebruik je waarschijnlijk dagelijks enkele verschillende webapplicaties. Enkele voorbeelden zijn:

  Gmail, Office 365, Facebook, Basecamp, Teamleader en Exact Online.

Aanpak

Na we een akkoord hebben gaan we van start met jouw digitaal project, afhankelijk van jouw vraag definiëren wij de juiste stappen.

 • #1 Workshops & Analyse


  Tijdens een diepgaand gesprek wat wij de 'kick-off' noemen & meestal doorgaat bij jou ter plaatse, polsen we naar het doel & de doelgroep voor jouw volgend digitaal project. Afhankelijk van project tot project houden we de juiste workshops. Enkele voorbeelden van type workshops: strategische, design & concept, websitestructuur of technisch. Op dit moment bepalen we de verantwoordelijkheden en zetten we de planning op scherp!

 • #2 Design


  De nodige informatie is verzameld, tijd om aan de tekentafel te zitten! DEERCODE werkt in deze fase enkele designvoorstellen uit. Meestal weten we al héél goed welke richting we uit moeten gaan en gaat veel van onze aandacht naar jullie huisstijl & communicatiestrategie. Van zodra we iets toonsbaar hebben krijgen jullie een URL waar de designs terug te vinden zijn. Deze fase is meestal ook het moment waarop we de prijs voor uw digitaal project kunnen vastpinnen.

 • #3 Implementatie & coderen


  In deze stap gaat het digitaal project van de designfase naar de ontwikkelingsfase. DEERCODE staat voor online maatwerk en zodoende zullen de functionaliteiten van het project opgeleverd worden volgens jouw specifieke wensen. Om er voor te zorgen dat bij een oplevering alles werkt zoals je wenst, zorgen we tussentijds voor voldoende demo's.

 • #4 Testing & feedback


  We plaatsen niets online zonder een grondige testfase, waar wij als DEERCODE de hoofdrol spelen en maar ook jullie bij betrekken. Na het testen komt feedback en feedback is voor kuddedieren als ons immens belangrijk. Door jullie op regelmatige tijdstippen in het project te betrekken, valt de feedback op het einde meestal wel mee. Feedback verwerken we graag & kijken uit om te lanceren.

 • #5 Lancering


  We zijn zover, we zetten het project zodadelijk online. Alvorens we dit doen doorlopen we onze lancering checklist, dit is een lijst waar we enkele must-haves controleren die moeten aanwezig zijn alvorens we iets online plaatsen. Enkele voorbeelden zijn: SSL certificaat, custom 404 pagina, sitemap, robots.txt, Google Tag Manager enzoverder. Zodra die allemaal aanwezig zijn dan laten we de gekozen domeinnaam verwijzen naar de juiste plek.

 • #6 Onderhoud & support


  Ook na het bewandelde traject kan je blijven beroep doen op onze kudde experten. We geven je al sowieso 4 maand garantie, om verstopte fouten op te lossen. Let op, een digitaal project heeft onderhoud nodig. Meestal wordt een bepaald percentage voorzien van de opzetkost waar problemen in kunnen verholpen worden of kleine aanpassingen kunnen worden gedaan.

Contact

Vragen of heb je meer informatie nodig? Zend ons een mailtje.